Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Disclaimer

WOS streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt WOS echter niet, noch kan WOS hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan WOS zijn verstrekt.
 
WOS aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites. Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij WOS of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan WOS.
 
Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op:
0174-420893 – nieuws@wos.nl
 
WOS media
Van der Kest Wittensstraat 7
2691 XD 's-Gravenzande


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS