Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Koningsdag in Honselersdijk afgelast, andere plaatsen wachten af

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 20 maart 2020 10:32

Foto: Archieffoto Peter Ouwendijk


De koningsdagactiviteiten in Honselersdijk gaan vanwege de uitbraak van het coronavirus dit jaar niet door. Dat zegt Oranjecomitévoorzitter Hugo van Velden in het WOS-radioprogramma Gardien Tot Tien. We willen het risico niet nemen."

Het comité twijfelde een week geleden al aan het doorgaan, maar besloot het toen nog even aan te kijken. Deze week viel de definitieve beslissing. "We hebben geen eigen inkomsten, dat is ook een extra zorg", zegt Van Velden.

Van Velden heeft al contact gehad met andere Oranjecomités in de omgeving, maar die gaan nog niet tot afgelasting over. "Er was er een die ons een beetje voorbarig vond, omdat er nog geen landelijke beslissing is gevallen. Voor de rest krijg ik het idee dat ze vinden dat we gelijk hebben. Alleen zij wachten nog een weekje af en dan denk ik dat ook zij de enige juiste beslissing gaan nemen."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS