Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Muzikaal feest voor ouderen in de regio

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 23 maart 2020 16:40


Enkele Westlandse muzikanten hebben maandag de bewoners en het personeel van een aantal verzorgingshuizen verrast met een optreden. Onder meer bij De Opmaat in Monster was het feest. Daar kwamen Ronnie Ronaldo, Mark Verkade en John Dame zingen.

Ouderen in verzorgingscentra mogen vanwege de uitbraak van het coronavirus momenteel geen bezoek meer ontvangen. Om hen toch uit een sociaal isolement te halen, zijn de optredens opgezet. De bewoners moesten overigens vanaf gepaste afstand toekijken, omdat zij een risicogroep vormen.

Ook in Maassluis
Een dag eerder was in verzorgingstehuis De Tweemaster in Maassluis een muzikaal optreden van muzikanten Koos Kap en Ron Stolk, die de formatie The Rockshots vormen. Kap had een duidelijke boodschap. "Deze ouderen zitten momenteel in een isolement, hun kinderen mogen niet op bezoek komen. We snappen allemaal waarom, maar het is best wel lastig voor ze. Daarom zijn we op dit idee gekomen", aldus Kap.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS