Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Online Pubquiz: De slimste Maassluizer

vrijdag 10 april 2020
Online Pubquiz: De slimste Maassluizer

Veilig thuis blijven volgens de RIVM-maatregelen maar toch een gezellige avond beleven? Daar hebben Grand Café de Waker in samenwerking met ClockAssist een oplossing voor bedacht, namelijk de online Pubquiz ‘De Slimste Maassluizer’ op vrijdag 10 april. Doe vanuit het comfort van je eigen huis mee aan de live, 1.5 uur durende Pubquiz waarmee het Rode Kruis en de lokale ondernemers worden gesteund.

Iedereen is inmiddels geconfronteerd met de gevolgen van het Corona virus, de lokale ondernemers hebben het zwaar of zijn noodgedwongen gesloten en tegelijkertijd maakt de gezondheidszorg overuren om het virus te bestrijden. Geheel belangeloos wordt de quiz georganisserd om inwoners van Maassluis en omstreken een gezellige avond te bezorgen en waarvan 50 % van de opbrengst wordt gedoneerd aan het Rode Kruis en 50 % in de vorm van waardebonnen van de lokale ondernemers aan de top 10 deelnemers.
Hoe meer deelnemers, hoe groter de opbrengst. 

Locatie: Thuis!
Tijd: 20:00 uur
Prijs: € 5,00 (meer doneren mag natuurlijk altijd)
Aanmelden en meer informatie via www.deslimstemaassluizer.nl

Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS