Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ook Koningsdag in Hoek van Holland en Wateringen afgelast

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 23 maart 2020 09:16

Foto: Oranjecomite Wateringen


Niet alleen in Honselersdijk, maar ook in Hoek van Holland en Wateringen gaan de activiteiten rond Koningsdag dit jaar niet door. Die beslissing hebben de organisaties genomen in verband met de uitbraak van het coronavirus. In Wateringen gaan ook de bevrijdingsdagactiviteiten niet door.

“De onzekerheid over hoe lang de crisis gaat duren, de contracten met leveranciers die dan geannuleerd moeten worden en de situatie waarin bedrijven zitten die ons sponsoren zijn redenen om een streep door alles te zetten", zegt de Wateringse voorzitter Peter Maat. "Ook is niet te voorspellen of de regels rondom samenkomsten van grote groepen op korte termijn zullen worden versoepeld. Zelfs dan moeten we onze verantwoording nemen en de gezondheid van mensen niet in gevaar brengen. Het had een groot feest moeten worden maar nu gaat de gezondheid van iedereen voor alles."

Maat hoopt dat delen van het programma later in het jaar nog kunnen worden ingehaald.

In andere plaatsen in onze regio gaat Koningsdag vooralsnog door, maar niet uit te sluiten is dat hier later nog een beslissing over valt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS