Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ook Maaslands dorpsfeest Sport en Spel afgelast

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 24 maart 2020 16:17

Foto: Archieffoto WOS


Er gaat een streep door de 2020-editie van Sport en Spel. Het dorpsfeest in Maasland zou plaatsvinden van 10 tot en met 13 juni, maar gaat niet door vanwege de nieuwe coronamaatregelen die het kabinet maandag aankondigde. "Op dit moment wordt een verbod op evenementen tot 1 juni gesteld, maar het lijkt ons zeer onwaarschijnlijk dat ruim een week later een groot evenement mag plaatsvinden", zegt voorzitter Jacco de Bruijn.

De Bruijn noemt het door de maatregelen 'onhaalbaar' om het evenement in de huidige vorm te realiseren. "Ook het benaderen van sponsoren vinden wij op dit moment erg ongepast, aangezien veel van onze trouwe sponsoren in een onzekere periode zitten. Daarnaast is het aangaan van verplichtingen in deze bizarre tijd financieel niet verantwoord."

Sport en Spel zou voor de 44ste keer plaatsvinden. Volgens De Bruijn is het voor het eerst in de historie dat de organisatie zo'n lastige beslissing heeft moeten nemen.


Volgend jaar bestaat het evenement 45 jaar, een jubileumjaar dus. De organisatie hoopt er dan wel een groot feest van te kunnen maken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS