Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ook streep door Fuchsiade en Dutch Lily Days

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 26 maart 2020 11:37

Foto: Archieffoto


Liefhebbers van bloemen en planten hebben na de afgelasting van Kom in de Kas nog twee evenementen minder om naar uit te kijken. Ook de Fuchsiade en de Dutch Lily Days gaan niet door.

De 30ste Fuchsiade zou in juli plaatsvinden op het terrein van Amateurtuindersvereniging Madestein aan de Madepolderweg in Den Haag, net over de grens met Monster. Dit blijkt echter door de nieuwe coronamaatregelen niet haalbaar, zegt de organiserende Fuchsia Hobbyclub Westland: "Omdat er geen samenkomsten mogen zijn, kunnen wij de voorbereidingen niet uitvoeren." De fuchsiashow vond tot en met 2017 overigens plaats in het Hofpark in Wateringen.

Ook door de Dutch Lily Days gaat een streep. Tijdens dit evenement zetten Nederlandse lelieveredelaars en -exporteurs hun deuren open voor een groot aantal bezoekers uit binnen- en buitenland. De tiende Dutch Lily Days stonden op de agenda voor dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni, maar worden nu verplaatst naar 2021.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS