Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Speciale kerkdienst te zien en te horen bij de WOS

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 19 maart 2020 12:48

Foto: Groote Kerk Maassluis


Omdat kerken vanwege de coronacrisis gesloten zijn, heeft de WOS na een verzoek van PKN Maassluis besloten om aankomende zondag een verkorte en min of meer oecumenische kerkdienst uit te zenden, zowel op radio als op televisie. Christelijke regiogenoten kunnen op die manier toch een kerkdienst uit de eigen regio meemaken.

De dienst, die door predikant Pim Brouwer wordt omschreven als collage van verhalen over hoop, is opgenomen in de Groote Kerk in Maassluis. Hij presenteert de uitzending en geeft een preek. Verder is er muziek van Eva Schreuder (piano en zang), Inez Vruggink (zang), Sera Vruggink (gitaar en zang) en Jaap Kroonenburg (orgel).

De dienst is op tv te zien om 08.30, 09.30, 10.30 en 11.30 uur. Op radio is de dienst om 9.30 uur te horen in het programma Plus Radio.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS