Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Varend Corso gaat vooralsnog door

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 19 maart 2020 10:31

Foto: Ivar Kop


De organisatie achter het Varend Corso denkt vooralsnog niet aan het afgelasten van het publieksevenement nu het coronavirus door het land waart. Dat blijkt uit navraag van de WOS. Dit jaar vindt de botenparade juist eerder plaats dan in voorgaande jaren, namelijk al begin juli.

Toch is nog lang niet zeker dat het Varend Corso dit jaar doorgaat. De bestuursleden komen half april bij elkaar om te kijken wat dan de stand van zaken is. Op basis daarvan wordt er een besluit genomen over het doorgaan van het evenement, zo laat een woordvoerster weten.

Ook over eventuele aanpassingen aan het evenement wordt nog niet gesproken. "Er zitten veel telers bij ons in de organisatie. Die hebben op dit moment eerlijk gezegd wel even iets anders aan hun hoofd", verklaart zij. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS