Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WOS Sport

WOS Sport

Iedere zaterdag- en zondagmiddag hoor je WOS Sport op WOS Radio. Reporters langs de lijn bij de voetbalwedstrijden van de regioclubs, atletiek, wielrennen, schaken en alle andere regionale sportactiviteiten komen aan bod.

Het programma is te horen van 14.00 tot 18.00 uur. WOS Radio, ook op sportief gebied, thuis in jouw regio!

WOS Sport zoekt nieuwe technici

In de studio zorgt de technicus er in nauw overleg met de regisseur en de presentator voor dat de uitzending goed verloopt. Hij of zij zorgt ervoor dat verslaggevers op het juiste moment te horen zijn, dat de microfoons van de presentator en studiogasten op tijd aan en uit gaan, dat de platen op tijd gestart worden en dat het draaiboek wordt gevolgd.

WOS Sport is op zoek naar nieuwe technici. Ervaring is niet noodzakelijk, je krijgt intern een goede opleiding. Wel moet je enigszins stressbestendig zijn, want een uitzending kan soms best hectisch verlopen. Je komt in een leuk team van enthousiaste vrijwilligers, waar je je ongetwijfeld snel in thuis zult voelen.

Lijkt het je leuk om als technicus bij WOS Sport aan de slag te gaan? Ben je één keer per twee weken op zaterdagmiddag of zondagmiddag beschikbaar? Mail dan naar jim@wos.nl.

Het gaat om een vrijwilligersfunctie.

Presentator:
Wisselend
Genre:
Sport
Tijdschema
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS